Contact

DIT IS WESDEVELOPMENT

Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden WordPress websites van aangekochte thema's tot volledige maatwerk oplossingen

Wordpress developer omgeving Zwolle - wp logo

Samenwerken?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier, verstuur een directe mail of bel even op om een afspraak te maken!

oplevering

  Naam

  E-mailadres

  Soort project

  Hoe kunnen wij u helpen?

  Wat vinden anderen?

  Bekijk hieronder een selectie van al onze reviews van klanten waar wij met veel plezier mee hebben samengewerkt. 

  Erna Romijn
  Eigenaar Studio Suza
  Read More
  Ik ben een zeer tevreden klant met onze website voor Studio Suza Massage in Putten. Wesley is zeer klantvriendelijk, service gericht, rustig en denkt mee binnen de mogelijkheden die er zijn om de wensen op een professionele manier om te zetten naar je website. Ook voor vragen, onderhoud, wijzigingen is er regelmatig goed contact met Wesley. Wesdevelopment zeker een aanbeveling waard!
  Dean Romijn
  Eigenaar DRBouw
  Read More
  Ik heb mijn site laten maken door Wesdevelopment en ben met het eindresultaat zeer tevreden en de samenwerking is goed bevallen. Wesley werkt zeer netjes en volgens afspraak en zet net dat extra stapje om het eindproduct perfect te maken. Ik kan met alles bij hem terecht en hij helpt met alle plezier en dat is erg fijn. Voor een mooie site en iemand die net dat extra stapje extra doet is dit het juiste adres, Wesley ontzettend bedankt!
  IT beheer manager & Content developer
  Read More
  Wesley heeft een uitgebreide kennis van WordPress. Hij weet taken succesvol op te pakken en is in staat gericht problemen te analyseren en op te lossen. Hij denkt met ons mee en heeft goede ideeën om een optimaal resultaat te behalen. Het is een prettige en flexibele collega om mee samen te werken.
  oplevering

  "KEEP IT EFFICIENT"

  Een professionele & moderne WordPress website voor een betaalbare prijs